ann-img

Hitta och jämför
barnvakter för ditt barn.

Snabbsök: Stockholm, Göteborg, Skåne, Linköping/Norrköping

Find an english speaking babysitter in Sweden

Find an english speaking babysitter in Sweden

Det kan finnas många anledningar till att man söker efter en engelsktalande barnvakt till sina barn. Vi går igenom några av orsakerna här nedanför. Letar du efter en barnvakt som pratar engelska? Skriv in ditt postnummer i sökrutan och tryck ”enter”. Alla barnvaktsföretag i din region kommer sedan listas. Vissa företag erbjuder barnpassning av engelsktalande barnvakter. Det kan vara barnvakter som har engelska som sitt modersmål, barnvakter som talar flytande engelska eller Au-pairer från andra länder som kan göra sig förstådda på engelska. Det är du som ställer kraven och gör valen.

Ett lekfullt sätt att lära sig ett nytt språk på

Vill du vidga dina barns perspektiv och lära dem ett nytt språk redan när de är små? Barn lär sig fort och snabbt. Varför inte anlita en barnvakt som pratar både engelska och svenska. Be barnvakten prata mest engelska med dina barn. De kommer inte alls att känna att det är en ”engelsklektion” eftersom lärandet sker genom opretentiös lek. Det blir säkert en rolig, lärorik och underhållande stund för både barnet och barnvakten! Kanske är detta en förberedelse inför vidare utbildning i en engelsktalande skola eller förskola? Mjukstarta och testa dig fram. Gillar dina barn att lära sig engelska från tidig ålder. Ja, då kan du enkelt kombinera barnpassning med språkinlärning!

Engelsktalande barnvakt till engelskspråkiga barn

Pratar dina barn bara eller delvis engelska? När du behöver någon som kan ta hand om dina barn en stund kan det kännas extra viktigt att kommunikationen fungerar på ett bra sätt. Om man inte förstår varandra kan en känsla av otrygghet infinna sig. Med en engelskspråkig barnvakt kan dina barn känna sig trygga och du vet att de förstår varandra. På vår hemsida finns många företag som erbjuder engelsktalande barnvakter.

Anlita en Au-pair som pratar engelska

Varje år kommer många unga tjejer till Sverige med en önskan om att få arbeta som Au-pairer. Om du behöver barnpassning under ex. en hel sommar kan en utländsk Au-Pair vara lösningen. De talar ofta engelska och du kan specificera om du skulle vilja ha en barnvakt som talar flytande engelska eller en barnvakt som kan göra sig förstådd på engelska. För dessa unga tjejer är detta ett utmärkt sätt att få ta del av en annan kultur och lära sig ett nytt språk. När du anlitar en Au-Pair genom ett av våra listade företag kan du också vara säker på att arbetsvillkoren är bra för de anställda. Om du skulle ha frågor har du också ett solitt företag att vända dig till för rådgivning.

Expats working in Sweden

Rörligheten inom EU och världen är stor och varje år kommer många utländska personer till Sverige för att arbeta. Kanske stannar de några månader, ibland flera år. Om båda föräldrarna arbetar behöver de barnpassning. Att skola in sitt engelsktalande barn på en svensk förskola för ett halvår kanske inte är aktuellt. Anlita då istället en barnvakt som pratar engelska. Dina barn får en personligare kontakt med sin barnvakt. Det kringflackande livet gör sig mindre påmint om barnet får barnpassning av en person som talar samma språk som dem.