ann-img

Hitta och jämför
barnvakter för ditt barn.

Snabbsök: Stockholm, Göteborg, Skåne, Linköping/Norrköping

Barnvakt när det kör ihop sig i sommarBarnpassning med en pålitlig barnvakt under sommaren kan underlätta extremt mycket. Man ska iväg en kväll och behöver ett par timmars hjälp, då är det strålande att redan innan behovet uppstå redan ha en utprovad och pålitlig barnvakt. Barnpassning underlättar vardagen och sker på dina villkor.

I slutändan är det faktiskt kvalité och relation som är det viktiga. Vilka mätvärden bör man utgå från?

Hur anställs barnvakterna?

Allt kommer i slutändan handla om rätt person. Stämmer personkemin med er barnvakt kan man strunta i övriga faktorer. Men för att hitta rätt person är det viktigt att se på hur barnpassningsföretagen anställer. Anställs alla som vill, eller ställs övriga krav? Tidigare erfarenheter och ett starkt intresse för barn är två måsten. Har man jobbat som barnmorska eller annat kvalificerat yrke är det också en merit då man vet att barnen är säkra.

Vad bidrar företaget med för barnvaktens utveckling?

Såvida man inte jobbar med barn till vardags är inlärningskurvan brant. HLR, olycksutbildning, ADHD, diabetes - hur tar man hand om dessa som barnvakt? Om företaget lär ut liknande förstår man att de också tar ansvar för barnens säkerhet.

Många barnvakter är även unga. Hur förbereder man dessa för att göra ett professionellt jobb utöver barnpassningen? Många är duktiga barnvakter, men saknar tydlig arbetsgivare.

Personlig kemi vinner i slutet

Utbildningar i all ära. Men får du rätt känsla av barnvakten och den kan fungera som en ansvarsfull storasyskon är det i många fall precis vad man behöver. I slutet när det kommer till barnpassning är det viktigt att grundtryggheten finns och att både barn och barnvakt trivs tillsammans - som syskon.

Denna text kommer från myNanny