ann-img

Hitta och jämför
barnvakter för ditt barn.

Snabbsök: Stockholm, Göteborg, Skåne, Linköping/Norrköping

Barnvakt sökes: Malmö

Barnvakt sökes: Malmö

Malmö har ca. 270 000 invånare och är i jämförelse med Stockholm en ganska liten stad. Trots detta är det Malmö som utgör den centrala delen av södra Sverige. Om du bor här och behöver anlita en barnvakt har du stor chans att hitta en. Men hur söker du upp en bra barnvakt? Själva kärnan i problemet är ju ofta att man inte har så mycket tid över – kanske är man ensamstående förälder, heltidsarbetande eller så måste man lösa barnpassningen under skollovet. Man vill vara säker på att man hittar en bra och pålitlig person - det är ju dina barn det handlar om! Du behöver fortfarande hitta en barnvakt - var börjar du leta?

Fråga vänner och släkt om de kan vara barnvakt

Bor din släkt i Malmö kan du fråga dem om de har tid och möjlighet att passa dina barn. Ofta arbetar de också heltid och har lika svårt som du att komma ifrån. Äldre släktingar har tiden men ofta inte den energi som krävs. Vänner som har egna barn och som är föräldralediga vill man ofta inte belasta med mer ansvar. Det kan kännas svårt att gengälda tjänsten i ett senare skede när man inte har tiden.

Sätta upp lappar: - barnvakt sökes i Malmö

Anslagstavlor finns i de flesta mataffärer, sportanläggningar och ofta på offentliga platser. Här kan du sätta upp en egen lapp där du efterfrågar en pålitlig barnvakt. Du kan även läsa de lappar som redan finns där. Kanske har du turen att hitta en bra person som kan passa dina barn. Men att lämna ut sina kontaktuppgifter kan kännas sådär. Hur ska man kunna veta att personen i fråga är ett tryggt val? Sedan är vi åter vid problemet: tiden! Det tar tid och är ganska ansträngande att springa runt till de olika anslagstavlorna för att sätta upp anslag och läsa andras annonser.

Kan grannen passa barnen?

I det moderna Sverige varierar grannsämjan och det är inte säkert att du ens vet mer om dina grannar än vad de heter. Att då fråga om de kan passa dina barn känns avlägset. Det bästa vore förstås att du känner dina grannar väl och att du kan hitta en trygg och pålitlig barnvakt i ditt eget hus eller på din egen gata. Samma frågeställning uppstår dock som med lapparna på anslagstavlorna – kan jag lita på personens erfarenheter. Har de tagit hand om barn under den senaste tiden? Man glömmer lätt hur det var att ta hand om sina barn när man är äldre.

Sök en erfaren barnvakt i Malmö på nätet

När barnen somnat lutar du dig tillbaka och slår på datorn eller surfplattan. Surfa in på hemsidan www.hittabarnvakt.se . Skriv in din orts postnummer i sökrutan och klicka på sök. Din skärm fylls nu med företag som alla arbetar med att förmedla erfarna barnvakter på din ort. Läs presentationstexterna och klicka på ett företag som verkar bra. Du kommer då direkt till deras hemsida och kan kontakta dem. De barnvaktsföretag som vi listar på vår hemsida arbetar alla med erfarna, utbildade personer som passar för yrket. De har gått hjärt- och lungräddning med inriktning mot barn och de får även gå andra kurser. Många är unga studenter medan andra har arbetat med barn under sitt arbetsliv. Att söka efter en barnvakt i Malmö via vår hemsida sparar både tid och gör att du kan känna dig trygg i ditt val av barnvakt. Dessutom är det extra prisvärt att anlita en anställd barnvakt p.g.a. RUT-avdrag på arbetskostnaden.