ann-img

Hitta och jämför
barnvakter för ditt barn.

Snabbsök: Stockholm, Göteborg, Skåne, Linköping/Norrköping

Barnvakt sökes: Stockholm

Barnvakt sökes: Stockholm

Du bor i Stockholm och du behöver hitta en barnvakt. Hur går du till väga? Som stressad småbarnsförälder har man ofta inte mycket tid över och om du behöver ordna med en trygg barnvakt blir det ännu en sak på dagordningen att kryssa av. Det handlar ju om dina barn så det är en viktig fråga. Man lämnar inte sina barn till vem som helst. Behovet att hitta en barnvakt kvarstår - var börjar du leta?

Kan en vän eller släkting sitta barnvakt?

Om du har släkt som bor i Stockholm hör du förstås först och främst med dem. Kan de passa ditt barn? Men de flesta arbetar under vardagarna och har lika svårt att få tid som du. Om du har äldre släktingar är det inte säkert att de har orken. Visst kan man fråga en vän om barnvakt men då måste man ju ofta gengälda detta genom att vara barnvakt åt dennes barn under ett senare tillfälle. Har man inte tiden och känner att man inte kan gengälda tjänsten kan det kännas svårt att fråga.

Anslagstavlor – barnvakt sökes i Stockholm

I Stockholm finns många anslagstavlor och du kan skriva ihop din egen lapp med information om vilken hjälp du behöver samt dina kontaktuppgifter. Läs andras lappar och ring runt. Detta är både tidskrävande och lite riskabelt. Dels måste du dela ut ditt mobilnummer kors och tvärs och dels måste du avgöra vem som är pålitlig och trygg som barnvakt till ditt barn. Att springa runt till olika anslagstavlor och kontakta folk till höger och vänster tar mycket tid – tid som du säkert inte har.

Fråga en granne om barnvakt

Kanske bor du i en fastighet där grannsämjan är ovanligt god och vänskaplig. Då kan det kännas bra att fråga en granne om denne kan sitta barnvakt. Men i stora städer som Stockholm ser situationen ofta inte ut på detta sätt. Vi är tyvärr ofta främlingar inför våra grannar. Vi pratar kanske inte ens med varandra om annat än väder och vind och att fråga om någon kan sitta barnvakt till ditt barn känns långt borta. Det kan också kännas fel att fråga och sedan ångra sig – personen kommer ju fortsätta vara din granne…

Sök efter en barnvakt i Stockholm online

Sätt dig ner med en god kopp kaffe och besök hemsidan www.hittabarnvakt.se . Skriv in ditt postnummer i sökrutan och klicka på sök. Nu dyker alla professionella barnvaktsföretag i Stockholm upp och du kan bara börja välja och vraka bland dem. Alla erbjuder utbildade, erfarna och trygga barnvakter. Du behöver inte dela ut dina personliga uppgifter så andra ser dem och du behöver inte spendera extra tid på att ringa runt till alla de olika företagen. Du kan läsa mycket online på deras hemsidor samt i lugn och ro kontakta dem via email. Att hyra en barnvakt är både prisvärt och enkelt eftersom du får RUT-avdrag på arbetskostnaden. I storstäder som Stockholm kan du dessutom välja mellan många olika barnvakter och vi hoppas att du kommer hitta en person som både du och dina barn gillar!