ann-img

Hitta och jämför
barnvakter för ditt barn.

Snabbsök: Stockholm, Göteborg, Skåne, Linköping/Norrköping

Barnvakter i Stockholm

Säg att du önskar hitta en barnvakt i region Stockholm, och allt pekar på att du behöver vända dig till den allsmäktige internet som sitter på all världens svar. Du startar din webbläsare och navigerar till din favorit sökmotor, som vi säger är Google.

Den naturliga söktermen du kommer på är “Barnvakter i Stockholm”. Du matar in din sökterm och klickar bestämt på “sök” knappen.

Till din stora förvåning presenterar google dig med 997.000 träffar på din sökterm “Barnvakter i Stockholm” På tok för många, eller hur?

Hur är det tänkt att man ska gå tillväga för att sortera och analysera bland nästan en miljon sökresultat, och sedan rent praktiskt kunna hitta, och välja, ett företag och eventuellt en barnvakt som är rätt för just dig och din familj? Är det bara att ta första bästa företag som visas på google´s första sida?

Innan vi svarar på det, låt oss titta på lite fler sökmöjligheter. Ett litet “sök-tricks” för att få en mer exakt sökning, är att placera din sökterm inom ett par citationstecken, precis som ovan, som så här “Barnvakter i Stockholm” Genom denna lilla detalj blev 997.000 träffar nu endast 29 träffar genom att endast de mest relevanta resultaten visas. (Detta kan du självklart göra med vilka andra söktermer som helst)

Det vi har gjort här, är att tala om för google att endast visa de svar som innehåller den exakta söktermen “Barnvakter i Stockholm”. Utan citationstecken får du annars upp alla sidor på internet som innehåller en eller alla orden i din sökterm, och inte heller nödvändigtvis i den rätta ordningen.

Med nu endast 29 träffar kan du med lätthet skanna av och se om endast relevanta sökresultat återstår. Är du inte nöjd med någon av de kvarvarande resultaten han du byta sökterm från “Barnvakter i Stockholm” till t.ex. “hitta barnvakt stockholm” osv.

Nu tillbaka till frågan ovan.. Är det bara att ta första bästa företag som kommer upp på första sidan? Svaret är nja! För det är faktiskt nu som ditt sökande börjar på allvar. Av alla möjliga barnvakter i Stockholm, så vill du hitta den som passar era behov bäst. Det betyder att du behöver ta kontakt med minst tre bolag för referenser, meriter, barnvakternas tjänsteportföljer, försäkringar och annat som är viktigt för dig. Det är rekommenderas högt att du även träffar eventuella barnvakter för ett kort möte innan du beslutar vem som får uppdraget att ansvara för dina barn. Ett andra alternativ att hitta bra barnvakter i Stockholm är att använda en portaltjänst som hittabarnvakt.se, som har en sammanställning av närmare 30 företag som erbjuder kvalificerade barnvaktstjänster. Det är förstås du som gör det slutgiltiga valet, så se till att du har dina frågor nedskriva och nära till hands innan du ringer. Lycka till.